Warta perusahaan

  • Wektu kiriman: 03-22-2021

    Jero pembangunan terus saya jero; derajat umum lan standarisasi bagean wis saya tambah; tingkat bagean elektronik lan cerdas wis tambah; kendaraan lan komponen sing entheng wis dadi tren pangembangan mbesuk; tekn resik lan ramah lingkungan ...Waca liyane »

  • COOPERATING WITH SINOTRANS LIMITED
    Wektu kiriman: 03-11-2020

    Sinotrans Limited (diarani "Sinotrans") minangka integrator logistik terintegrasi paling gedhe ing China, lan minangka perusahaan logistik komprehensif 5A nasional. Jaringan Sinotrans nyakup kabeh wilayah China lan limang bawana ing jagad iki. Ing 2015, Sinotrans dadi ...Waca liyane »

  • MARKET EXPANSION FOR BUS SPARE PARTS
    Wektu kiriman: 03-11-2020

    Kita ngekspor produk sing ditampilake kanggo KING LONG lan YU TONG menyang Bangladesh, Pakistan, Arab Saudi, Singapura, Thailand, lan Malaysia. Waca liyane »

  • VISITED OUR BRAZILIAN CUSTOMERS IN APRIL 2019
    Wektu kiriman: 03-11-2020

    Gumantung saka peralatan canggih lan tim teknis profesional, kita nyedhiyakake luwih akeh pelanggan kanthi produk kualitas paling apik, rega kompetitif, pangiriman tepat waktu lan layanan sing apik. ...Waca liyane »