Tang yuefeng konsep shang saka mobil mobil maju menyang pena punchline!

Ing SUV mimpin tren pasar mobil, yue wis entuk akeh perhatian. Utamane kanggo para nom-noman, duwe desain modis, lan nggatekake kepraktisan, kenyamanan lan olahraga, tanyue meh kabeh kaluwihan SUV, desain headlight uga ngidini wong katon apik banget.

Saka yue Tayron, kita bisa mbagi tembung pangerten kanggo gabungan "macan" lan "wesi" sing dijupuk rong tembung, macan duwe kapemimpinan moral lan pionir, wesi nuduhake tenacity lan omah, sanajan konsep cara umum wis digunakake ing Pasar mobil nganti pirang-pirang taun, nanging agen yue minangka kulawarga SUV fawne Volkswagen paling dhuwur pisanan sing nduwe SUV, sing nggambarake tulang punggung saka Volkswagen, nduwe pangembangan merek paling dhuwur, lan yen wis kadhaptar wis dadi favorit konsumen paling gedhe, amarga menyang aspek tampilan cara massa luwih cocog, narik kawigaten para konsumen enom kanggo nampi.

Aturan yue ing struktur emas, ngarep yaiku konsep desain, pengalaman kontrol ekstrim lan dibantu dening teknologi pandhuan pandhuan L2 cerdas L2, mbentuk generasi anyar abu-abu ukuran abu-abu anyar, SUV agen benchmarking yue feng yaiku konsep sosialis break talang saka desain tradhisional faw Volkswagen, tunggal saka tampilan, awak nggunakake kanthi line, otot sing luwih kuat ing perasaan estetika visual, luwih selaras karo kabutuhan individu wong enom.

Ing "terobosan", agen umum yue ora mung penampilan kasebut, sampeyan uga wani nyembur, kanthi kekuatan timbal sing dhuwur, katon lampu lan desain intine grille intine, lampu awan sing aktif LED annular. , sisih pinggul, desain garis pinggang, diadopsi liwat atap hiasan kromium sing dilapisi menehi kendharaan kanggo hiasan, menehi wong jinis olahraga estetika, supaya wong ndeleng manawa kepenginan nyopir.

Ing "bab", desain interior tanyue ngajeni pengalaman nyopir pangguna, lan menehi pengalaman kepenak karo keprihatinan manungsa sing utama. Kayata desain Lambang saka kokpit horisontal lan konsentrasi tengah-driver; Minangka 24 lampu atmosfer ambien lan bahan paket paket interior jero wilayah kanthi lengkap bisa ngilangi lemes lan nggawe lingkungan interior sing anget lan nyaman kanggo para pembalap, menehi teknologi lan suasana sing nyenengake, kanthi jelas ngormati para pembalap, uga. perawatan umume.

Ing "résonansi", kanthi campuran gaya lan rasa, dikarepake kanggo nuwuhake résonansi antara desain produk lan emosi pangguna.

Perancang desainer geue kanthi lengkap babagan banding psikologis pangguna saiki, kanthi tampilan model terobosan kanggo nyorot gaya perintis, supaya bisa nyayogakake kelas tinggi, kanggo ngormati fitrah interior desain, nggawe suhu, ana raos pelabuhan spiritual, nuwuhake résonansi emosi sing kuwat.

Katon apik banget, saengga ing njero materi, ora heran apa detektif yue bakal duwe asil dodolan sing cerah, kaya kanca-kanca SUV.

Penafian: ana risiko ing pasar, pilih kanthi ati-ati! Artikel iki kanggo referensi mung, ora kanggo dhasar sing didol.


Wektu kirim: Mei-21-2020