Matrix sing sugih kanggo mulihake kapinteran trompet GS4 COUPE sing dhaptar 136,800 taun

Ing tanggal 21 Mei, trompet GS4 COUPE resmi ngluncurake, yaiku rong model anyar, rego rega 136,800 yuan lan 146.800 yuan. Rawuhing trompet GS4 COUPE nggayuh matriks produk GS4.

Pisanan, fokusake ing produk kasebut dhewe. Adhedhasar platform GPMA sing anyar, GS4 COUPE duwe kapribaden dinamis, sing bisa diarani tanggung jawab kanggo tataran penampilan kulawarga GS4. Pasuryan ngarep "swiwi kilat" nganggo desain gril intake udara sing pamisah kanthi sisih ndhuwur cilik lan ngisor ngisor. Highly dikenali karo headlamp baris dina-kilat lan lampu udhara "hawa udhara". Geser mburi garis ing sisih ndhuwur ora mung nyorot karakteristik gerakan muda GS4 COUPE, nanging uga nggawe koefisiensi tahan hawa kurang 0.295. Potongan "pancing salaka wengi", saka kabeh bumbung menyang sisih ngisor jendela, uga kepenak.

Minangka babagan konfigurasi, trompet GS4 COUPE dilengkapi sistem interkoneksi pemacu pintar ADIGO paling anyar, sing nduwe macem-macem fungsi sesambungan kayata pangenalan swara area dobel, kontrol remot, upgrade otomatis, ekosistem TAI Tencent, mesin peta dual, toko app, lsp. . Versi sing dipasang ing kendaraan WeChat uga ora ana.

Kinerja safety, kei GS4 COUPE sing nggawa sistem autopilot ADiGO kanthi sistem pitulung brek AEB aktif, jalur LKA terus sistem pertunjukan, pelayaran adaptif ACC, FCW kanthi kecepatan sadurunge tabrakan, pilihan cerdas HMA dicelupake sistem switch lampu lampu lampu, LDW lorong peringatan, ICA terpadu sistem pelayaran, TJA macem-macem fungsi kayata bantu rame lalu lintas.

Kanthi ngluncurake GS4 trumpchi, trompet GS4 PHEV lan trompet GS4 COUPE, tata letak telung mobil kulawarga trompet GS4 umume, lan bakal nyukupi kabutuhan lelungan macem-macem para konsumen enom ing bagean pasar sing beda karo kaluwihane. Nanging masa depan trompet GS4 COUPE ora tanpa masalah.

Kaping pisanan, trompet GS4 COUPE yaiku kedadeyan pungkasan ing tren COUPE SUV, lan kudu ngadhepi kahanan "akeh mungsuh sing kuwat". Contone, ford F7x, chang 'COUPE CS85, geingy xingyue, Lynk & Co 05 lan modhel liyane sing wis ngrebut segmen SUV sedan.

Ing wektu sing padha, kenaikan pasar SUV sedan umumé amarga bottleneck ing pangembangan merek independen. Mula saka iku, kita kudu ngganggu terobosan sementara. "Nyebrang kali kanthi ngrasakake watu" ndadekake SUV sedan ora bisa langsung ditampa dening pasar. Kajaba iku, beda karo penekanan SUV babagan kepraktisan ruangan, umume ruang ganti coupe kanggo gaya busana, lan faktor liyane nemtokake manawa coupe suvs mung bisa nggambar kue tinimbang dadi model utama.

Bisa dingerteni manawa isih ana dalan sing adoh sadurunge kamulyan trompet GS4 bisa diuripake maneh nganggo model COUPE. GS4 trumpchi, sing resmi diluncurake tanggal 18 April 2015, nuduhake momentum kuwat sawise dhaptar kasebut kanthi bantuan dividen pasar. Ing taun 2016, menang kaping pindho ing dodolan SUV ing taun penjualan penuh kaping pisanan, lan ing papan kaping telune ing taun 2017. Nanging ing taun 2018, mandheg ora. 5, lan ing taun 2019, saya ngalami penurunan sing hebat banget lan ilang saka tampilan ... Kanthi penurunan model GS4, gom kendaraan mandhiri otor uga mudhun. Ing taun 2019, kendaraan kendaraan penumpang gac mandhek 28,14%.

Kanthi tekane GS4 trompet generasi kaping loro tanggal 15 Nopember 2019, tampilane mboko sithik pulih lan bali dadi dodolan 10 SUV paling apik ing Januari taun iki. Saiki, GS4 trumpchi, trompet GS4 PHEV lan trumpchi GS4 COUPE wis resmi nggawe matriks produk anyar, lan mbesuk ngarep-arep.


Wektu kirim: Mei-21-2020