Auto Ekspo 2020 Update Anyar: Mahindra ngluncurake eKUV ing India; rega diwiwiti ing Rs 8.25 lakh

Ekspo otomatis 2020 India: Bookings kanggo Mahindra eKUV100 bakal mbukak ing wulan Maret lan pangiriman bakal diwiwiti wulan April. Nerangake nganggo motor listrik sing ngirim 54hp lan 120Nm torsi puncak lan nduwe transmisi otomatis

Ekspo otomatis 2020 India: Mahindra & Mahindra ngluncurake eKUV100 ing Auto Expo 2020, Rebo. Rega kendharaan kendharaan listrik (EV) diwiwiti kanthi Rs 8.25 lakh (mantan kamar pameran, Delhi) kalebu keuntungan FAME. Bookings kanggo Mahindra eKUV100 bakal mbukak ing wulan Maret lan pangiriman bakal diwiwiti ing wulan April. Nerangake nganggo motor listrik sing ngirim 54hp lan 120Nm torsi puncak lan nduwe transmisi otomatis.

Produsen mobil China, Great Wall Motors sing dadi produsen SUV paling gedhe ing China nggawe SUV ing sangisore merek Haval lan produk listrik ing edisi 15 Auto Expo 2020, Rebo. Pameran Otomatis mobil paling gedhe ing Asia ditindakake ing India Expo Mart ing Greater Noida, Uttar Pradesh. Tema Ekspos Auto taun iki yaiku 'Jelajahi World of Mobility'. Acara dwiwarna iki kedadeyan nalika industri mobil domestik ing tengah-tengah kebutuhan sing dawa lan kuat. Perusahaan otomatis sing melu Auto Expo 2020 kalebu Tata Motors, Vespa, Hyundai, Pahlawan listrik, Kia, Mahindra, Maruti Suzuki, Mercedes Benz, MG Motors, Renault, Skoda, SML Isuzu lan Volkswagen. Pameran liyane kalebu perusahaan kayata Droom, Facebook, Jio, JK Tyre, Pirelli, Ralco Tires. Asosiasi Riset Otomotif India (ARAI) uga salah sawijining pameran ing Auto Expo 2020.

Loro saka kendharaan listrik, Mahindra lan Tata Motors bakal nampilake SUV. Tata nampilake Gravitas, versi 7 saka seater Harrier SUV. Mahindra nggawa avatar generasi sabanjure blokbuster XUV5OO nalika versi Thar lan Scorpio sing dianyari uga ditampilake. Kembar-Volkswagen Eropa lan Skoda nggawe komik maneh ing Auto Expo 2020. Ana akeh tawaran SUV ing antarane loro merek sing diwiwiti karo Taigun saka VW lan konsep Wawasan IN sing bakal nyebabake SUV ukuran padha kanggo Skoda.


Wektu kirim: Mei-21-2020