FAQ

7
Apa standar kualitas sampeyan?

Kabeh produk kita diprodhuksi miturut standar ISO.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya. Kita bisa nyedhiyani dokumentasi paling kalebu Asuransi, Asli Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Apa rega sampeyan?

Rega kita tundhuk gumantung saka sumber lan faktor pasar liyane. Kutipan kasebut bener sajrone 30 dina. We cadangan hak kanggo ngowahi rega yen perlu.

Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya. Kita mbutuhake kabeh pesenan internasional supaya jumlah pesenan minimal. 20-50 pcs saben item. Siji wadhah 20 'kanggo siji kiriman.

Apa jinis pembayaran sing ditampa?

Kita nampa transfer bank. 30% T / T simpenan kanggo miwiti produksi, 70% T / T sadurunge kirim. 100% pambayaran kanggo conto.

Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7-10 dina. Kanggo produksi massa, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa simpenan. Wektu timbal dadi efektif nalika (1) wis nampa simpenan, lan (2) kita entuk persetujuan terakhir kanggo produk sampeyan. Yen wektu timbal ora bisa ditindakake kanthi winates, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan bisa OEM utawa ODM?

Ya. Produk bisa digawe miturut panjaluk pelanggan.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor kanthi kualitas tinggi. Syarat kemasan khusus lan non-standar bisa ngisi biaya tambahan.

Apa njamin produk?

We njamin bahan lan kerjane. Komitmen kita kanggo kepuasan karo produk kita. Kita bungah banget mbantu para pelanggan ngatasi masalah sawise dodolan.