CHEVROLET AVEO 2004-2005 GRILLE

Keterangan Singkat:

Jeneng produk: CHEVROLET AVEO 2004-2005 GRILLE
Model NO.:JY-CVT-001
Tandha dagang: JY
Kode HS:
Sertifikasi:
Paket Pengangkutan: Tas Pastic
Asal: Changzhou, Jiangsu, China
Min.Order: 10 Potongan
Pelabuhan: Zhenjiang, jiangsu, China
Syarat Pembayaran: T / T, L / C;
Materi: PP
Tandha Mobil Panggantos: CHEVROLET
Cathetan:


Detail Produk

Tag Product

Informasi Produk
Diprodhuksi saka komponen kualitas ndhuwur, iki minangka pilihan sing paling apik lan panggantos murah kanggo mbangun, ndandani, lan pangopènan kabutuhan - produk gantian OE kanggo bagean pabrik sing rusak utawa umur.
Panggantos - jeneng merek sing paling terjangkau kanggo bagean ganti sing dibutuhake! Panggantos minangka merek profesional kanggo bagean autobody;
uga nggawa produk listrik, rem, suspensi, intake lan exhaust, lan produk penyejuk lan pemanasan. Kabeh merek Ganti kalebu 1 taun, garansi perbatuan tanpa watesan.

Automakers asring nggambarake mobil kanthi istilah antropomorfik kaya "otot" lan "seductive", lan ora ana bagean mobil sing dianggep perawatan iki luwih asring tinimbang "pasuryan." Kanthi logika kasebut, lan yen mata jendela menyang jiwa,


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan