BMW 1ER INNER TAIL LAMP

Keterangan Singkat:

Jeneng produk: BMW 1ER INNER TAIL LAMP
Model NO .: JY-BMW-001
Tandha dagang: JY
Kode HS: 8512
Sertifikasi:
Paket Pengangkutan: Kothak karo kantong Pastic lan Tray Paper Corrugated
Asal: Changzhou, Jiangsu, China
Min.Order: 10 Potongan
Port: Zhenjiang, Jiangsu, China
Syarat Pembayaran: T / T, L / C;
Bahan: PC / ABS
Merek kompatibel: BMW
Cathetan: Anti banyu

 


Detail Produk

Tag Product

Informasi Produk
Diprodhuksi saka komponen kualitas ndhuwur, iki minangka pilihan sing paling apik lan panggantos murah kanggo mbangun, ndandani, lan pangopènan kabutuhan - produk gantian OE kanggo bagean pabrik sing rusak utawa umur.
Panggantos - jeneng merek sing paling terjangkau kanggo bagean ganti sing dibutuhake! Panggantos minangka merek profesional kanggo bagean autobody lan cahya;
uga nggawa produk listrik, rem, suspensi, intake lan exhaust, lan produk penyejuk lan pemanasan. Kabeh merek Ganti kalebu 1 taun, garansi perbatuan tanpa watesan.

Kunci Khusus / Fitur Khusus:
Balok sithik kanthi luwih gampang sinetron & tampilan sing jelas
Suhu warna sing padha karo rasuk asli
Nanging kanthi umure luwih dawa lan cahya sing luwih dhuwur
Pembalap ora perlu sumelang yen bakal salju ing salju / kabut / udan
Balok dhuwur kanthi jarak sing luwih adoh
Cahya sing kuwat lan stabil njaga cara sing cerah nalika wengi ireng.

Automakers asring nggambarake mobil kanthi istilah antropomorfik kaya "otot" lan "seductive", lan ora ana bagean mobil sing dianggep perawatan iki luwih asring tinimbang "pasuryan." Kanthi logika kasebut, lan yen mata jendela menyang jiwa,
lampu mobil minangka salah sawijining fitur desain sing paling penting lan bisa dingerteni ing ngarep mobil - utamane ing wayah wengi. Wis pirang-pirang inovasi ing desain lampu lan fungsi sajrone dekade sajrone teknologi saya tambah apik,
nglakokake gamut saka lampu pop-up lan sorot ing mobil klasik menyang sawetara konfigurasi headlight sing beda-beda lan macem-macem.

Reproduksi kelas kapisan duwe desain plastik cetakan injeksi sing awet kaya asal pabrik
Kanta plastik sing digawe injeksi iki padha karo GM sing cocog lan katon lan menehi tandha-tandha saka pabrik sing bener. Kepuasan sampeyan dijamin.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan