Babagan Kita

about (1)

TENTANG US

Jiangsu High Hope International Group Corporation (Kode Simpenan 600981) diadegaké ing taun 1996. Iki minangka salah sawijining perusahaan perdagangan luar negeri paling gedhe ing Jiangsu, China. Iki uga ditingkat ing 500 perusahaan Cina, ndhuwur 500 perusahaan perdagangan manca Cina, lan 500 perusahaan layanan Cina. Ing taun 2016, High Hope Group wis ngasilake pendapatan taunan RMB 31.983 milyar lan total perdagangan perdagangan manca USD 3,519 milyar. Wis ngripta hubungan ekonomi lan perdagangan sing jembar karo luwih saka 200 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

Kanthi ngetrapake sistem manajemen sing efisien, Grup Dhuwur High wis dianugerahi judhul "Entitas Integritas Kelas NasionalAA" lan "Jiangsu Famous Service Enterprise". Wis entuk "Sertifikat Sistem Manajemen Kertas" sing ditanggepi dening International Certification Network lan China Certification Center.

about (3)
about (2)

TEAM KAMI

Grup Dhuwur High fokus ing industri sing berkembang kayata rantaian pasokan otomatis bagean pasar. Jiangsu High Hope Auto Parts Co Ltd khusus ing R&D, manufaktur, lan pemasaran bagian ganti plastik plastik. Perusahaan wis ngetrapake tim teknis profesional sing inovatif lan terus nggawe informasi sing anyar, nyedhiyakake para pelanggan lan program teknologi paling anyar.

Pabrik kita ana ing Kutha Menghe sing minangka wilayah sing misuwur kanggo produksi aksesoris otomatis lan motor ing China. Wis lulus sertifikasi Manajemen Kualitas TS16949, Sertifikasi Manajemen Kualitas ISO9001, Sertifikasi Manajemen Lingkungan Lingkungan ISO14001. Kita uga nggarap pabrik lokal liyane sing wis pengalaman kanggo nawakake macem-macem barisan produk sing pas karo syarat pelanggan sing beda.  

office (2)
office (1)

Gumantung ing peralatan lan tim teknis sing maju, kita bakal ngladeni pelanggan kanthi produk kualitas sing paling apik, rega kompetitif, pangiriman ing wektu lan layanan sing apik. Pengalaman pelanggan penting banget kanggo perusahaan kita, saengga kita menehi perhatian marang saben interaksi karo pelanggan. Kita bungah banget mbantu para pelanggan ngatasi masalah sawise dodolan.

bus (1)

PRODUKI KAMI

Produk kita kalebu lampu otomatis, benjolan, tukang cucuk, panggangan, cermin, penggemar listrik, nawakke banyu lan liya-liyane barang ganti mobil. Kabeh produk bisa ditukar karo produk pabrik produsen asli. 

Ing pasar grosir bagéan otomatis, produk kita kanggo mobil Amérika, Eropa, Jepang lan Korea, adol banget ing Afrika, Eropa, Timur Tengah, Amerika Kidul, lan Asia Tenggara.

database (1)

TENTANG PAKET

Bungkus sing kuwat bisa nglindhungi produk saka karusakan nalika transit. Lan kita mesthi mriksa kanthi ati-ati sadurunge saben kiriman kanggo nyuda kebimbangan pelanggan.  

TRANSPORTATION

Kita kanthi lengkap nuduhake kesadharan merek lan nawakake layanan mandeg sing kalebu produksi, logistik, lan pembatalan khusus kanggo para pelanggan. Kita kerjo bareng karo Sinotrans Limited sing dadi integrator logistik terpadu paling gedhe ing China. Adhedhasar konsep bisnis win-win, kita kerja kanthi integritas lan ngupayakake usaha kanggo mbantu para pelanggan nindakake tugas luwih apik. 

k

KAWASAN ORI

FRIENDLY COOPERATION (2)
AUTOMECHANIKA SAO PAULO
FRIENDLY COOPERATION (1)
KANGGO WANGGO CUSTOMER KAMI
FRIENDLY COOPERATION (3)
JAWATANKUASA CUSTOMER KAMI Kasedhiya ing taun 2019