• banner1
  • banner2
  • case

    kasus

  • case

    kasus

  • case

    kasus

ngapa milih pangarep-arep sing dhuwur

Jiangsu High Hope International Group Corporation (Kode Simpenan 600981) diadegaké ing taun 1996. Iki minangka salah sawijining perusahaan perdagangan luar negeri paling gedhe ing Jiangsu, China. Iki uga ditingkat ing 500 perusahaan Cina, ndhuwur 500 perusahaan perdagangan manca Cina, lan 500 perusahaan layanan Cina. Ing taun 2016, High Hope Group wis ngasilake pendapatan taunan RMB 31.983 milyar lan total perdagangan perdagangan manca USD 3,519 milyar. wis netepake hubungan ekonomi lan perdagangan sing jembar karo luwih saka 200 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

Waca liyane

Pilihan produk

perusahaan kabar

  • 21/05/20

    Matrix sing sugih kanggo mulihake sarwa ...

    Ing tanggal 21 Mei, trompet GS4 COUPE resmi ngluncurake, yaiku rong model anyar, rego rega 136,800 yuan lan 146.800 yuan. Tekan trompet GS4 COUPE nggayuh matriks produk saka ...
    maca liyane
  • 21/05/20

    Tang yuefeng konsep shang Tang ...

    Ing SUV mimpin tren pasar mobil, yue wis entuk akeh perhatian. Utamane kanggo wong enom, duwe desain modis, lan nggatekake kepraktisan, kesenangan lan olahraga ...
    maca liyane
  • 21/05/20

    Auto Ekspo 2020 Nganyari Anyar: Mah ...

    Ekspo otomatis 2020 India: Bookings kanggo Mahindra eKUV100 bakal mbukak ing wulan Maret lan pangiriman bakal diwiwiti wulan April. Nerangake karo motor listrik sing ngirim 54hp lan 120Nm torsi puncak lan duwe ...
    maca liyane

Nggolek produk liyane? Hubungi kita saiki!