• banner1
  • banner2

kok milih pangarep-arep dhuwur

Jiangsu High Hope International Group Corporation (Kode Saham 600981) didegaké ing taun 1996. Minangka salah sawijining perusahaan perdagangan manca negara paling gedhe ing Jiangsu, China. Iki uga ditingkat ing ndhuwur 500 perusahaan Tionghoa, 500 perusahaan perdagangan manca China paling dhuwur, lan 500 perusahaan jasa Cina paling dhuwur. Ing 2016, High Hope Group wis entuk penghasilan tahunan 31,983 milyar RMB lan total nilai perdagangan asing 3,519 milyar USD. Wis nggawe hubungan ekonomi lan perdagangan sing jembar karo luwih saka 200 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

Waca liyane

Bintang produk

perusahaan warta

  • 23/04/21

    Tanduran Detroit Jeep ngadhepi tempora ...

    Stellantis NV ngrencanakake kanggo mungkasi buruh sementara ing pabrik Jeep ing Detroit sajrone wulan April lan Mei amarga kekurangan chip semikonduktor, perusahaan kasebut negesake. ...
    maca liyane
  • 29/03/21

    [Produsen suku cadang otomatis] Kepiye ...

    Lampu kendaraan nuduhake lampu ing kendaraan. Dheweke minangka alat kanggo kendaraan sing madhangi dalan nalika wengi, uga alat kanggo nuwuhake macem-macem sinyal nyopir kendaraan. Lampu kendaraan umum ...
    maca liyane
  • 23/03/21

    【Aksesoris Otomatis】 Jinis lampu

    Lampu kendaraan nuduhake lampu ing kendaraan. Dheweke minangka alat kanggo kendaraan sing madhangi dalan nalika wengi, uga alat kanggo nuwuhake macem-macem sinyal nyopir kendaraan. Lampu kendaraan umume ...
    maca liyane

Nggolek produk liyane? Hubungi saiki!